Corona maatregelingen

Met betrekking tot de aankomende thuiswedstrijden informeert BC Boemerang over de corona maatregelen die zich zullen plaatsvinden in de sporthal Overmunthe. Dit is ter aanvulling op de algemene richtlijnen van het RIVM.

Allereest:

• Blijf thuis bij klachten, hierbij moet je denken aan:
    • Hoesten
    • Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen en keelpijn)
    • Benauwdheid
    • Verhoging of koorts
    • Plotseling verlies van reuk/en of smaak (zonder neusverstopping)

Mocht je een van de corona gerelateerde klachten hebben meld dit alvorens de wedstrijd bij het wedstrijdsecretariaat van Boemerang. (Wedstrijdsecretariaat@BC-Boemerang.nl)

Basisregels bij wedstrijden in sporthal Overmunthe:

• Houd buiten het veld zoveel mogelijk 1,5m afstand.
  • Spelers/Coaches moeten via de schoolingang naar binnen komen (niet via de kantine)
  • Spelers en teamleden: Ontsmet je handen en de spelersbanken bij aankomst ( eventueel ook tussendoor bij het wisselen of na time-outs).
  • Houd op de tribune de 1,5m afstand. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen. (liefst geen publiek erbij).
  • Beperk het yellen en verbaal aanmoedigen.
  • Blijf niet hangen in de zaal na de wedstrijd en wacht buiten als je te vroeg bent en de tribune is vol.
  • Er kan gedoucht worden, probeer wel om en om te douchen om alsnog die 1,5 m te respecteren.
  • De sportkantine is geopend. Alleen de ingang via de straatkant gebruiken! (niet binnendoor!!!) Hiervoor geld dat je het liefst van te voren moet reserveren. Ook hier geld de 1,5m weer.

Advies bij uitwedstrijden:

• Check van tevoren de website van de club waar je gaat spelen, er kunnen specifieke regels zijn wat betreft corona.
  • Kleed je zoveel mogelijk vooraf aan/om en vul thuis je drinkfles.
  • Neem mondkapjes mee als je samen in de auto zit (dit is niet verplicht).
  • Ontsmet en was je handen regelmatig.

Wij kunnen dit alleen samen doen, Bedankt voor jullie medewerking en veel sportplezier gewenst!